Ζυμώσεις στην ακροδεξιά

Δεν καταλαβαίνω γιατί αποτελεί είδηση η φραστική επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, από χρυσαυγίτες. Ίσως, αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Ευθυμίου και οι χρυσαυγίτες ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο. Λοιπόν, αυτή η επίθεση είναι μια καλή ευκαιρία να αντιληφθούν επιτέλους όλοι πως υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές και ανάμεσα στους φασίστες.

(Με την ευκαιρία, να θυμίσω πως αρθρογράφος της “Καθημερινής” είχε χαρακτηρίσει τα μέλη της Χρυσής Αυγής “ακτιβιστές”. Επίσης, να θυμίσω πως υπάρχουν ζώα που αγοράζουν ακόμα την “Καθημερινή”.)

(Και μια ακόμα μικρή παρατήρηση: Από κει που -σύμφωνα τουλάχιστον με τα καθεστωτικά ΜΜΕ- όλες οι επιθέσεις γίνονταν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά όλες οι επιθέσεις γίνονται από μέλη της Χρυσής Αυγής. Θα φταίει η άνοιξη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.