Ο Ολάντ και η ντεμπιτάντ

Συνέντευξη στο Mega παραχώρησε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ επειδή το EXTRA 3 του έριξε πόρτα. Πάντως, όλοι καταλάβαμε πως, για να δίνει ο Ολάντ συνέντευξη στην Όλγα Τρέμη, έχει γίνει ήδη Ολαντρέου και σύντομα θα ψάχνει πού να κρυφτεί.



Ο Φρανσουά Ολάντ είπε ότι σέβεται τον ελληνικό λαό -λες και μας νοιάζει ή τον ρωτήσαμε- αλλά μην κάνουν οι Έλληνες καμιά μαλακία και δεν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, γιατί οι Γάλλοι δεν έχουν δωροδοκήσει ακόμα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να χάσει η Γαλλία ένα σκασμό δισεκατομμύρια από τα όπλα που σκοπεύει να πουλήσει στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος πρόεδρος είπε στην Όλγα Τρέμη πως υπάρχουν χώρες που θα προτιμούσαν να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη αλλά πρόσθεσε πως δεν πειράζει, αφού η ευρωζώνη σύντομα θα διαλυθεί, οπότε είναι καλύτερα η Ελλάδα να βγει μια ώρα αρχύτερα, για να μην καταστραφεί.

Ο Φρανσουά Ολάντ αστειεύτηκε με την Όλγα Τρέμη, λέγοντάς της πως, αν ήταν στη θέση του ο Ντομινίκ Στρος Καν, θα την κυνηγούσε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο για να την κουτουπώσει και άντε να την πιστέψει μετά κανείς με τα χάλια που έχει.

Η Όλγα Τρέμη δεν κατάλαβε τι της είπε ο Ολάντ επειδή τα γαλλικά της είναι χειρότερα και από του Σημίτη και η προφορά της θύμιζε ιθαγενή από τη Γαλλική Γουιάνα -ενώ δεν είχε και κάποιον να της τα λέει στο αυτί όπως στις ειδήσεις του Mega- οπότε του ‘ριξε ένα “μεγσί μεσιέ λε πγεσιντάν” και την πούλεψε για την Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε να μιλήσει στο Mega. Ο Φρανσουά Ολάντ δέχτηκε. Μαντέψτε ποιος από τους δυο είναι πιο σοβαρός.

(Δεν είναι που θεωρώ τους Ευρωπαίους “σοσιαλιστές” εντελώς γελοία υποκείμενα αλλά τον Ολάντ ούτε τσιγάρα δεν θα τον έστελνα να μου αγοράσει. Κόψτε φάτσα, βγάλτε συμπέρασμα. Είμαι βέβαιος πως σύντομα θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.