Στον κήπο του πιτσιρίκου

Είναι η πρώτη φορά που φύτεψα ντοματίνια. Μου βγήκαν πολύ ωραία. Μέσα σε ελάχιστα μέτρα, έχουν βγει εκατοντάδες ντοματίνια. Θέλουν ήλιο, καλή τοποθεσία, σωστό πότισμα και σωστό δέσιμο. Μπορείτε να σταματήσετε λίγο την ανάλυση και την γκρίνια, και να φυτέψετε κι εσείς ντοματίνια – ακόμα και σε γλάστρες στη βεράντα σας. Μπορείτε να φυτέψετε ντοματίνια ακόμα κι αν είστε δεξιός, αριστερός, αναρχικός – επιτρέπεται σε όλους. Οπότε, σταματήστε για λίγο να αναπολείτε τις “δόξες” των περασμένων χρόνων -με το πλαστικό χρήμα και τη μαλακία που σας είχε βαρέσει κατακέφαλα- και φυτέψτε κάνα ντοματίνι.

Οι κανονικές ντομάτες συνεχίζουν να βγαίνουν πολύ ωραίες. Νομίζω πως τον περασμένο μήνα ήταν λίγο πιο μεγάλες.

Οι πιπεριές μου. Καταπληκτικές για ορεκτικό.

Οι μελιτζάνες δεν είναι από τα φαγητά που μου αρέσουν – τις τρώω αλλά χωρίς ενθουσιασμό. Φύτεψα, όμως, για να ταΐσω κάναν άνθρωπο. Σε αντίθεση με εσάς που είστε κτηνάρες και σκέφτεστε μόνο την πάρτη σας, εγώ σκέφτομαι και τους άλλους.

Κοπιάστε να φάμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.