Μια Γερμανίδα στην Αθήνα

Πολλοί εκφράζουν απορίες για τη χρονική στιγμή που επέλεξε η Άνγκελα Μέρκελ να επισκεφτεί την Ελλάδα. Η Άνγκελα Μέρκελ παίρνει το ρίσκο να επισκεφτεί την εχθρική -για την ίδια- Αθήνα αλλά η Γερμανίδα Καγκελάριος τα έχει σχεδιάσει όλα άψογα και η άφιξή της θα είναι θριαμβευτική.

Σύμφωνα με το Spiegel, το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, θα πετάξει πάνω από την Αθήνα για περισσότερο από μία ώρα, και η Άνγκελα Μέρκελ θα πετάει λεφτά από τα παράθυρα, ώστε να κερδίσει τις καρδιές των Αθηναίων και να την υποδεχτούν σαν βασίλισσα.

Όπως γράφει το Spiegel, η Άνγκελα Μέρκελ θα αγνοήσει την Τρόικα και θα πετάξει από το αεροπλάνο στους Αθηναίους ολόκληρη την επόμενη δόση.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειωθεί στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, η Άνγκελα Μέρκελ θα κατέβει πρώτη από το αεροπλάνο, θα αγκαλιάσει τον Αντώνη Σαμαρά και -στη συνέχεια- θα αρχίσει να φτύνει χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και να τα κολλάει στα κούτελα του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Κουβέλη οι οποίοι θα αρχίσουν να χορεύουν ζεϊμπέκικο στην πίστα του αεροδρομίου και να φέρνουν γυροβολιές με ένα τραπέζι στα δόντια .

Αν η Άνγκελα Μέρκελ μείνει ικανοποιημένη από τη δουλοπρέπεια του Αντώνη Σαμαρά και της ελληνικής κυβέρνησης, θα πετάξει ευρώ από το αεροπλάνο και κατά την αναχώρησή της από την Αθήνα.

Διαφορετικά, θα πετάξει δραχμές.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.