Ο Καραμανλής πρωθυπουργός

Ενόψει της κρίσιμης συνάντησης των τριών κυβερνητικών εταίρων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με τον Φώτη Κουβέλη, για να καθορίσουν μια κοινή στάση και να καταλήξουν σε μια εναλλακτική πρόταση στην περίπτωση που δεν συμφωνήσουν με τον Αντώνη Σαμαρά για την ΕΡΤ.



Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΔΗΜΑΡ, Βενιζέλος και Κουβέλης συμφώνησαν να προτείνουν να αντικατασταθεί στη θέση του πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς από τον Κώστα Καραμανλή.

Βενιζέλος και Κουβέλης θεωρούν πως η επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην θέση του πρωθυπουργού ανοίγει τον δρόμο για μια άψογη συνεργασία των τριών κομμάτων στην κυβέρνηση, αφού ο Καραμανλής δεν είναι ακροδεξιός σαν τον Σαμαρά και δεν περιτριγυρίζεται από φασιστόμουτρα.

Η αντικατάσταση του Αντώνη Σαμαρά από τον Κώστα Καραμανλή στη θέση του πρωθυπουργού θα επαναφέρει τη χώρα στο υπέροχο και ανέμελο 2008, όπως επιθυμούν οι περισσότεροι Έλληνες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.