First he took Berlin, now he takes Manhattan

Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Σκοπός της επίσκεψης Σαμαρά στις ΗΠΑ είναι να καταφέρει να βγάλει μια φωτογραφία ανάμεσα στον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα, όπως έκανε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Τον Αντώνη Σαμαρά συνοδεύουν άνδρες του ΣΔΟΕ που θα πραγματοποιήσουν ελέγχους σε εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα Ελλήνων που ζουν στις ΗΠΑ.

Αύριο ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί στην Νέα Υόρκη για επαφές με Ελληνοαμερικανούς επενδυτές, ενώ θα επισκεφθεί και την πιτσαρία που είχε όταν ήταν φοιτητής στις ΗΠΑ -εκείνη που “έσκισε”-, την οποία οι Αμερικανοί έχουν μετατρέψει σε μουσείο.

Την Πέμπτη, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Μπαράκ Ομπάμα, και, σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, θα του χαρίσει μια έξυπνη σήτα.

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί το σημείο όπου κατέπεσαν οι δίδυμοι πύργοι -για να περάσει στους Έλληνες το μήνυμα πως υπάρχουν και χειρότερα-, ενώ θα επιθεωρήσει και τις εργασίες ανέγερσης του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, ο οποίος κατέρρευσε όταν του ήρθε ο ένας πύργος καπέλο.

Σε δηλώσεις του σε Έλληνες δημοσιογράφους, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η απουσία του από την Ελλάδα δεν πρέπει να τρομοκρατεί τους πολίτες και να τους κάνει να αισθάνονται ορφανοί, αφού αφενός τη χώρα την κυβερνάει η Τρόικα και αφετέρου έχει αφήσει στο πόδι του τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος αποτελεί εγγύηση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.