Το εφάπαξ του Δημήτρη Τσουκαλά θα μας σώσει

Η φορολογική δήλωση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συνδικαλιστή Δημήτρη Τσουκαλά -που πριν τον βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις εκλογές του 2012 ήταν (τι άλλο;) ΠΑΣΟΚ- έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Ο κ. Τσουκαλάς, στο πόθεν έσχες που κατέθεσε ο ίδιος στην Βουλή, φέρεται να έχει λάβει εφάπαξ -μάλλον από κάποια ασφαλιστική εταιρεία- 1 εκατομμύριο ευρώ.

Βρίσκω απαράδεκτες και υπερβολικές τις αντιδράσεις και τις ειρωνείες σε βάρος του κ. Τσουκαλά για το ύψος της αποζημίωσης που έλαβε.

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και δεν του βγει το οικονομικό πρόγραμμα, μπορεί να του δανείσει χρήματα ο κ. Τσουκαλάς για να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ κοινωνική πολιτική.

Αυτό που θεωρώ σημαντικό τώρα είναι να μάθουμε αν ο κ. Τσουκαλάς έχει καμιά ανύπαντρη κόρη.

Ας είναι και γιος. Αν έχει καλή προίκα, στις λεπτομέρειες θα κολλήσουμε;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.