Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

ΓΑΠΑγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, επειδή δεν θέλω να το μάθετε από άλλα ΜΜΕ, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με το Κίνημα Αλλαγής του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου μου έκανε την τιμητική πρόταση να είμαι στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στην Α΄ Αθηνών, και την αποδέχτηκα αμέσως.

Δεν θα ήθελα να πιστέψετε πως είμαι οπορτουνιστής και πως αλλάζω θέσεις ανάλογα με το συμφέρον μου.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να είμαι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής επειδή πιστεύω ακράδαντα πως μόνο αυτός που μας έβαλε στα Μνημόνια μπορεί να μας βγάλει από τα Μνημόνια.

Ο Γιώργος Παπανδρέου με διαβεβαίωσε προσωπικά πως μπορεί να έβαλε την Ελλάδα στα Μνημόνια αλλά, ως άλλος Κοντορεβιθούλης, άφηνε πίσω του σημάδια και ξέρει τον δρόμο για να οδηγήσει την χώρα και τους πολίτες πίσω στις ανέμελες ημέρες του 2008.

Επίσης, με συγκίνησε πολύ το νέο σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου, το “Από το ανέκδοτο στην αρπαγή”.

Δεν θα ήθελα κάποιος να μου επισημάνει τα αρνητικά σχόλια που έχω κάνει στο παρελθόν για τον Γιώργο Παπανδρέου γιατί έτσι είναι η πολιτική.

Θα σας θυμίσω τι έλεγε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά ο Άδωνις Γεωργιάδης, πριν πάει στη Νέα Δημοκρατία και αρχίσει να τον γλείφει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όσο για τις πολιτικές μου θέσεις που αλλάζουν εντελώς τώρα, θα σας θυμίσω τι έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς εναντίον των Μνημονίων πριν από τις εκλογές του 2012, και πώς έχωσε τη χώρα ακόμα πιο βαθιά στα Μνημόνια, μέχρι το 2100 τουλάχιστον.

Επίσης, να σας θυμίσω εσάς που, παραδοσιακά, ψηφίζετε ότι να ‘ναι και αλλάζετε απόψεις και κόμματα πιο συχνά κι από σώβρακο.

Φίλες και φίλοι, σας καλώ να στηρίξετε τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής, ώστε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου να προχωρήσουμε σε ριζική ανατροπή νοοτροπιών και αντιλήψεων, να πετύχουμε διευρυμένες κοινωνικές συμμαχίες και να αξιοποιήσουμε την διεθνή εμπειρία για να οδηγήσουμε τον πολίτη στην πρώτη γραμμή.

Σας ευχαριστώ.

πιτσιρίκος

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.