Kostown

Πιτσιρίκο, Καλημέρα, Καλημέρα.
Σου γράφω γιατί γράφω πολύ ωραία. βασικά.
Ήρθε ο Καμμένος στο νησί μου τις προάλλες και έφαγε αυγά, καθώς οι τοπικές σπεσιαλιτέ είναι πολύ χάλια
και μετά βγήκε και είπε ότι κάτι χρυσαυγίτες φταίνε για τη φάση, συν ένας αστυνομικός από το True Detective
που ενορχήστρωσε την όλη φάση.

Η γλυκιά αλήθεια είναι ότι του έριχναν αυγά και μπουκάλια επιχειρηματίες της πόλης που με το ΦΠΑ και τους λαθρομετανάστες κάνουν σεφτέ κάθε Σάββατο, αλλά και πολίτες που δεν μπορούν να πάνε ούτε για μπάνιο γιατί έχουν γεμίσει οι παραλίες σκατό από 7.000 κώλους και κυκλοφορεί σταφυλόκοκκος.

Ήταν κάτι 50χρονες κυρίες οι οποίες τον έβριζαν, ξαδέλφες του Σόιμπλε, κατά τον Καμμένο, που μικρές πηγαίναν τουρνέ στο Άουσβιτς, και 2 παιδιά ντόπιοι που ξεχώρισαν γιατί έχουν δείρει τον Τσακ Νόρις πιτσιρικάδες αλλά έχουν την αφίσα του Jordan και του Τσίπρα στο δωμάτιο τους, οπότε δεν παίζει να είναι χρυσαυγίτες, γιατί, ως γνωστόν, οι τελευταίοι δεν παίζουν μπάσκετ.

Ο Καμμένος ψιλοχέστηκε, όταν ο ένας από τους δύο τον ψιλοζόρισε· κοινώς, έφτασε σε απόσταση σφαλιάρας και άρχισε να τρέχει αλλά έχασε το δρόμο για τις σκάλες του δημαρχείου, και στο comeback για τις σκάλες έφαγε λίγα αυγά ακόμη.

Τελευταία, κυκλοφορεί η βρώμα ότι ο Τσίπρας ειναι Sith Lord και συγκεκριμένα ο Senator Palpatin, για αυτό έχει αλλάξει η φάτσα του έτσι και σκοπός του είναι να γαμήσει τους Τζεντάι.

Αυτός είναι ο λόγος που ενσταλάζει μέσα μας το φόβο, για να γίνει μίσος και οργή ώστε να πάμε όλοι παρέα to the dark side of the force. Άσχετο αλλά το πιστεύω ακράδαντα.

Τώρα, όσο αφορά τους μετανάστες στα νησιά, μερικά πραγματάκια θα σας πω, πιθανώς πολύ αληθινά.

Είναι πολλοί, πάρα πολλοί, και συνεχώς έρχονται σκάνε μύτη ακόμη και εκεί που πίνεις φραπέ και βγάζουν selfies με τα μωρά αγκαλιά, για να τις στείλουν στους δικούς τους ότι δεν πνίγηκαν.

Οι ντόπιοι αντιδρούν πολύ καλά γιατί τους λυπούνται, η αλήθεια είναι, και τους βοηθούν όσο μπορούν· ιδίως, τις οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το θεματάκι είναι ένα 20% με το ζόρι είναι Σύριοι με παιδιά, και οι υπόλοιποι είναι Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντές, Ιράκ και μόνο άνδρες κυρίως νεαρής ηλικίας· γυναίκες πουθενά, αφού, ως γνωστό, στις χώρες τους τις ξεχνάνε καμιά φορά στο πορτ μπαγκάζ.

Τώρα, αυτές οι εθνικότητες τρώνε το ζόρι τους ο ένας με τον άλλο, με αποτέλεσμα προς το παρόν να πλακώνονται -και ενίοτε να σφάζονται μεταξύ τους- αλλά, κατά τα άλλα, καλά τα πάνε.

Οι ντόπιοι λίγο ψιλοχεζουά, οπότε όλοι γίνανε φιλόζωοι και πήρανε σκύλους και ξαφνικά γίνανε και κυνηγοί, οπότε δεν υπάρχει σπίτι χωρίς δίκαννο.

Πιστεύω ότι δεν ευθύνονται οι Αμερικανοί για τη φυγή όλων αυτών των ανθρώπων αλλά κάπως το οργάνωσαν οι αλουμινάδες γιατί όλοι βάζουν κάγκελα και αυλόπορτες και έχουν χεστεί στο τάλιρο.

Για το δήμαρχο της Κω, επειδή τον βρίζει η Τασία, έχω να πω ότι, αν και έχει μούρη σουβλατζή που του το έκλεισε το υγειονομικό -και δεν τον πάω η αλήθεια κιόλας-, είναι ο μοναδικός που έφτιαξε πέντε πράγματα στο νησί.

Ο προηγούμενος του ΠΑΣΟΚ -που είχαμε γύρω στα είκοσι χρόνια δήμαρχο- έκοβε βόλτες με ένα σολεξάκι και έπινε σφηνάκια.

Για τις εκλογές μη χολοσκάτε, αλλά να παρακαλάτε πότε θα φέρουν το μοντέλο Ισπανίας για τις εξώσεις σπιτιών, γιατί εκεί είναι η μεγάλη μαγκιά: μην πειράξεις το φράκτη του Έλληνα, την γάμησες.

Όποιος πει ότι οι νησιώτες είναι οι ρατσιστές με τους μετανάστες, να το ξανασκεφτεί, γιατί πήγαμε σουβλάκια και στα ΜΑΤ, αφού τους ξεχάσανε νηστικούς οι υπεύθυνοι τους.

Αν και τους ταΐσαμε, η αλήθεια είναι, γιατί φοβόμασταν μην την ακούσουν γιαπωνέζικα από τη ζέστη και τη πείνα και πάρουν τους ντόπιους για διαδηλωτές και αρχίσουν και τους βαράνε.

Εύα

(Αγαπητή Εύα, μας έδωσες μια διαφορετική ανταπόκριση από την Κω. Είμαι βέβαιος πως θα κάνεις πολλούς έξαλλους με τον τρόπο που τα γράφεις. Βέβαια, οι τουρίστες είναι πιο βρομεροί από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες -που έχουν και την ταλαιπωρία τους οι άνθρωποι- αλλά δεν μας πειράζει που έχουν κάνει τη χώρα και τις θάλασσες χωματερή, γιατί μας αφήνουν χρήματα. Πάντως, αν πρόσεξες, εγώ δεν γράφω για τους μετανάστες και τα μαρτύρια που περνάνε. Αφενός δεν μπορώ την υποκριτική αλληλεγγύη των βολεμένων -κυρίως, αλληλεγγύη από μακριά και μόνο στα λόγια- και αφετέρου έχει μαυρίσει η ψυχή μου με αυτά που περνάνε αυτοί οι άνθρωποι. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.