Hot Spot για πρόσφυγες θα γίνει ο τάφος της Αμφίπολης

amfipoliΑίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο τάφος της Αμφίπολης θα γίνει hot spot για τους πρόσφυγες. Η απόφαση να γίνει hot spot ο τάφος της Αμφίπολης πάρθηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα και της Άνγκελα Μέρκελ.

Από την στιγμή που δεν βρήκαμε τον Μεγαλέξανδρο στον τάφο της Αμφίπολης -για να βγούμε στους δρόμους με τις σημαίες-, κρίμα είναι να μένει αναξιοποίητος ο τάφος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, η Αμφίπολη μπορεί να φιλοξενήσει 5 χιλιάδες πρόσφυγες, αφού ο τάφος είναι μεγάλος και χωράει πολύ κόσμο.

Το καλό με τον τάφο της Αμφίπολης είναι πως, αν πεθάνει κάποιος πρόσφυγας, θα μπορούν να τον θάβουν αμέσως, οπότε, μετά από δυο χιλιάδες χρόνια, οι τότε Έλληνες θα σκίζουν τα ρούχα τους για να μάθουν ποιος ένδοξος πρόγονός μας είναι.

Η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά ο τάφος της Αμφίπολης να γίνει hot spot για ομοφυλόφιλους πρόσφυγες και λεσβίες πρσφυγοπούλες, προς τιμήν του Ηφαιστίωνα για τον οποίο παρήγγειλε τον τάφο ο Μέγας Αλέξανδρος.

Παράλληλα, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το hot spot της Αμφίπολης να γίνει τουριστικό αξιοθέατο, ώστε οι τουρίστες με ένα μόνο ειστήριο να μπορούν να απολαμβάνουν τόσο τα αρχαιολογικά ευρήματα, όσο και τους πρόσφυγες.

Πρόσφυγες θα τοποθετηθούν σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας για να ανανεωθεί το ενδιαφέρον των τουριστών που έχουν βαρεθεί πια να βλέπουν τις παλιατζούρες της αρχαιότητας και χρειάζονται να δουν λίγη προσφυγιά για να γουστάρουν.

Μέσα στον τάφο της Αμφίπολης θα χτιστούν ένα τζαμί και μια εκκλησία, ώστε να μπορούν να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι και χριστιανοί πρόσφυγες στην θεά Αφροδίτη, η οποία είναι η θεά της προσφυγιάς και των hot spots.

Η Άνγκελα Μέρκελ πιστεύει πως η δημιουργία hot spot στον τάφο της Αμφίπολης θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους πρόσφυγες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αφού, μόλις μάθουν πως οι πρόσφυγες μένουν σε τάφους, θα βγάλουν την Ελλάδα από την περιοδεία τους στην Ευρώπη και θα αναζητήσουν άλλες διαδρομές, όπου θα είναι πιο εύκολο να τους ξεπαστρέψει η Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί δεν θα υπάρχουν κάμερες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.