Η αλήθεια για τον μακαριστό Καλλίνικο

kallinikos1Σύντροφε πιτσιρίκο,
η αλήθεια με τον μακαριστό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη Καλλίνικο είναι ότι σφήνωσε στον θρόνο και δεν μπορούσαν να τον βγάλουν, οπότε του περάσανε χερούλια και τον πήρανε όπως ήταν σηκωτό να τον θάψουν μαζί με τον θρόνο του.

Ο Κύριος πάντως δεσμεύτηκε όταν αναστήσει τον μακαριστό να μην τον αναστήσει σφηνωμένο.

Ελπίζω να μην είναι δέσμευση Τσίπρα και απογοητευτεί ο άνθρωπος, αν και όλο και κάποιο ζώο θα βρεθεί να τον μεταφέρει σηκωτό για να κερδίζει χριστιανικούς ορθόδοξους πόντους.

Το μάθημα, για εμένα τον άθεο, είναι ότι δεν πρέπει να στρογγυλοκαθίζουμε την κωλάρα μας σε καρέκλες και αξιώματα γιατί μπορεί να σφηνώσουμε και μετά θα μας παίρνουνε και εμάς σηκωτούς να μας θάψουνε με την καρέκλα.

Για εμάς θα είναι δύσκολο να βρεθούν ζώα να μας φυλάνε το χέρι και να μας μεταφέρουνε από εδώ και από εκεί.

Σύντροφε πιτσιρίκο, σοβαρολογείς ότι σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις το μπoυρδέλο;

Πες τι σχέδιο έχεις και πώς μπορώ να βοηθήσω στην απόδραση!

Φιλιά!

Φίλιππος

(Αγαπητέ Φίλιππε, μετά την περιφορά του νεκρού Μητροπολίτη πάνω στο θρόνο, είναι βέβαιο πως οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα θα ζητούν να τους θάψουν μαζί με την καρέκλα τους. Απορώ πως δεν το είχαμε σκεφτεί τόσα χρόνια. Ο Καλλίνικος έχει αναστηθεί ήδη και έχει φύγει μετανάστης στο Μεξικό, όπου ζει ανάμεσα σε ορεσίβιες φυλές. Φίλιππε, φυσικά και σκέφτομαι να εγκαταλείψω την Ελλάδα, αν κι αυτή με εγκατέλειψε πρώτη. Αλλά είμαι όμηρος εδώ. Σαν τους πρόσφυγες. Βέβαια, έχει και μεγάλη πλάκα. Δεν υπάρχουν όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Αυτό δεν είναι χώρα, είναι παραισθήσεις από LSD. Θέλω να είμαι στην Ελλάδα, όταν θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σκέψου την στιγμή που -εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία- θα βγει στο μπαλκόνι ο σωτήρας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μητσοτάκουλα και την Ντόρα. Δεν το χάνω με τίποτα αυτό. Θα είναι υπερπαραγωγή. Αλλά καθυστερεί ο παπάρας ο Τσίπρας τις εκλογές και ανυπομονώ. Βέβαια, η καθυστέρηση παρατείνει την ευχαρίστηση. Σε ευχαριστώ, Φίλιππε. Να είσαι καλά. Φιλιά!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.