Ο Αλέξης Τσίπρας θα μεγαλώσει το παιδί της Πόλας Ρούπα

Συγκίνηση αλλά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μεγαλώσει αυτός το παιδί της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το παιδί στο νοσοκομείο, για να διαπιστώσει αν έχει υποστεί βασανιστήρια.

Ο μικρός είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως του έχουν πάρει την πιπίλα και τα παιχνίδια -για να βρουν δακτυλικά αποτυπώματα-, ενώ τον ανάγκασαν να φάει φιδέ και πουρέ.

Ο Αλέξης έγινε έξαλλος και ζήτησε να φέρουν αμέσως δέκα πιπίλες και όλα τα παιχνίδια του Jumbo, ενώ παρήγγειλε έξι πίτσες, δέκα χάμπουργκερ και τριάντα σουβλάκια, για να σαβουρώσει ο μπόμπιρας.

Αυτή η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε οργή στον αναρχοαριστερό χώρο, που κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως οδηγεί τον πιτσιρικά στον ψεύτικο κόσμο της τεχνητής ευδαιμονίας του καπιταλισμού και τον απομακρύνει από τα αναρχοκομμουνιστικά ιδεώδη.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με τον μικρό για την ένοπλη πάλη και τις απαλλοτριώσεις τραπεζών, ενώ συζήτησαν ιδιαίτερα για τις Ερυθρές Ταξιαρχίες και την Ομάδα Μπάαντερ-Μάινχοφ.

Το παιδί συμπάθησε ιδιαίτερα τον Αλέξη Τσίπρα και έπεσε στην αγκαλιά του γιατί είδε σε αυτόν την πατρική φιγούρα που τόσο του λείπει, εξαιτίας της φυλάκισης του πατέρα του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει το παιδί μαζί του στο σπίτι του, για να μεγαλώσει σε ένα πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, θα φωνάζει τον μικρό Φιντέλ -προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο- αν και Φιντέλ λένε και τον σκύλο αλλά δεν πειράζει γιατί ο σκύλος είναι άρρωστος και θα τον πάνε για ευθανασία.

Η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να πάρει το παιδί της Πόλας Ρούπα στο σπίτι του προκάλεσε αντιδράσεις στους άλλους πολιτικούς χώρους, αφού όλοι επιθυμούσαν να πάρουν το παιδί για να το χρησιμοποιήσουν για την προπαγάνδα τους.

Επειδή η Πόλα Ρούπα δεν έκανε καμιά δεκαριά παιδιά για να δώσουν από ένα σε κάθε κόμμα, τα άλλα κόμματα προτείνουν να κοπεί το παιδί σε κομματάκια και όποιου του πέσει το φλουρί να το κρατήσει ολόκληρο.

Πάντως, όλοι οι άλλοι πολιτικοί χώροι συμφωνούν πως από το να πάρει ο Αλέξης Τσίπρας το παιδί στο σπίτι του, είναι προτιμότερο να σαπίσει το παιδί στη φυλακή ή να γίνει πειραματόζωο στο νοσοκομείο.

Στην υπόθεση αναμένονται εξελίξεις, γιατί υπάρχουν πληροφορίες πως το παιδί δεν είναι της Πόλας Ρούπα αλλά το αγόρασε από την οικογένεια της μικρής Μαρίας, η οποία μας το έπαιζε ξανθό αγγελούδι αλλά τελικά ήταν γύφτισσα.

(Επειδή διαβάζουν και ηλίθιοι, να διευκρινίσω -για τους ηλίθιους μόνο- πως στόχος του κειμένου δεν είναι το παιδί αλλά η υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας.)