Μισό – μισό

Καλύτερα οι δυο μας

Υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας διαδέχονται ο ένας τον άλλο στα τηλεοπτικά παράθυρα, προσπαθώντας να απολογηθούν για τα σκάνδαλα και τα συμπτώματα διαφθοράς που αποτελούν πια καθημερινό φαινόμενο.

Οι παραιτήσεις υπουργών αναμένεται να συνεχιστούν και η κυβέρνηση μοιάζει να παραπαίει. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού στην πραγματικότητα όλα βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο του πρωθυπουργού.

Ο κ. Καραμανλής δεν έχει υπουργοποιήσει ακόμα την κ. Μπακογιάννη και αυτό δεν είναι τυχαίο – περιμένει να παραιτηθούν πρώτα όλοι οι υπουργοί, οι υφυπουργοί και οι βουλευτές.

Τότε θα αναλάβει ο ίδιος τα μισά υπουργεία και θα αναθέσει τα άλλα μισά στην κ. Μπακογιάννη, ώστε να έχουμε επιτέλους την κληρονομική δημοκρατία στην αυθεντική της μορφή, κι όχι αυτό το σημερινό μοντέλο που αποτελεί ημίμετρο και δημιουργεί σωρεία προβλημάτων στον τόπο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.