Ο πιτσιρίκος στο Πολυτεχνείο (updated)

Μετά τα Εξάρχεια, ο ΣΚΑΙ 100,3 επισκέπτεται το Πολυτεχνείο για να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς των παιδιών της κατάληψης. Μαζί με τους καλούς συναδέλφους Φωτεινή Πιπιλή και Άρη Πορτοσάλτε θα προσπαθήσουμε να φουντώσουμε το αναρχικό κίνημα. Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, ο πιτσιρίκος στο Πολυτεχνείο.

Κι επειδή τα σημερινά παιδιά είναι εντελώς απαίδευτα, θα ήθελα να δώσω οδηγίες για πετυχημένο γιαούρτωμα: Πριν πετάξουμε το γιαούρτι, κάνουμε μια τρυπούλα στο κάτω μέρος του κεσέ. Διαφορετικά, το γιαούρτι δεν φεύγει και γίνεται χάλια ο γιαουρτώνων και όχι ο στόχος του γιαουρτώματος. Βασικά πράγματα, ρε παιδιά.

update! Είναι απίστευτο πόσοι μικρονοϊκοί αναπαρήγαγαν αυτό το ποστ – ανίκητη η βλακεία, ειδικά των συντρόφων. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συντρόφους του Indymedia.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.