Γιώργος Παπανδρέου: Ο Μεγάλος Κανονιέρης

Δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αφού πρόκειται περί σχεδίου της κυβέρνησης: Στα πλαίσια της κατάργησης οργανισμών -για να μειωθούν τα έξοδα-, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποφασίσει να κλείσει και το Χρηματιστήριο.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως -σύμφωνα με τον Μαρξ– “το χρηματιστήριο είναι το πορνείο του καπιταλισμού”. Άρα, ένας σοσιαλιστής σαν τον Παπανδρέου -ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως αισθάνεται πιο σοσιαλιστής από πριν- είναι λογικό να θέλει να βάλει λουκέτο στο χρηματιστήριο.

Επόμενος στόχος του Γιώργου Παπανδρέου -αφού ξεμπερδέψει με το Χρηματιστήριο- είναι οι Τράπεζες, αυτά τα ανήθικα εργαλεία του καπιταλισμού. Ήδη μια τράπεζα είναι έτοιμη για κανόνι και ο Μεγάλος Κανονιέρης ετοιμάζεται να την μπουμπουνίσει.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπανδρέου, επειδή θα ικανοποιήσει την επιθυμία που είχα εκφράσει προ 2 ετών, ώστε να κλείσουμε μια τράπεζα. Βέβαια, ο Γιώργος στο τέλος μάλλον θα τις κλείσει όλες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.