ΕΛΑΣΗΕΑ

Με αφορμή την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα, ορισμένοι δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί σε μπάτσους. Γιατί είναι απόλυτα λογική και δικαιολογημένη η απροκάλυπτη προπαγάνδα κάποιων δημοσιογράφων υπέρ της Αστυνομίας;

Οι δημοσιογράφοι νιώθουν ανασφαλείς εξαιτίας της πτώχευσης της χώρας. Έχουν αντιληφθεί, όμως, πως οι αστυνομικοί όχι μόνο δεν κινδυνεύουν με απολύσεις, αλλά θα είναι ο μόνος επαγγελματικός κλάδος που θα πάρει και αυξήσεις.

Άρα, είναι φυσιολογική η μετατροπή ορισμένων δημοσιογράφων σε μπάτσους – αγωνιούν για το μέλλον τους και ζηλεύουν τους αστυνομικούς.

Για να νιώσουν ασφάλεια οι δημοσιογράφοι -και να πραγματοποιηθεί επιτέλους και το μεγάλο όνειρο του Πάνου Σόμπολου- καλό θα είναι να ενωθεί η ΕΣΗΕΑ με την Ελληνική Αστυνομία.

Αστυνομικοί και δημοσιογράφοι σε ένα σωματείο. Την ΕΛΑΣΗΕΑ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.