Η φαντασία στην εξουσία

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση τριών καραγκιόζηδων που παριστάνουν τους πολιτικούς αρχηγούς, υπό την προεδρία ενός ραμολιμέντου που παριστάνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση παρίστατο κι ένα παιδί για τα θελήματα που παριστάνει τον υπουργό Οικονομικών. Το παραπαίδι είχε καθοριστική συμβολή στη συνάντηση, αφού γέμιζε τα ποτήρια και άλλαζε τις πάνες για την ακράτεια στο ραμολιμέντο.

Η συνάντηση σημαδεύτηκε από την απουσία των αρχηγών των κομμάτων της Αριστεράς, οι οποίοι μπορεί να μη μιλάνε μεταξύ τους, αλλά κανείς από τους δυο τους δεν πάει κάπου, αν δεν πάει κι ο άλλος.

Αίσθηση δημιούργησε και η απουσία του Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος αρνήθηκε να παρευρεθεί επειδή δεν είχε προσκληθεί ο Κανέλλος.

Τα ανδρείκελα συζήτησαν για τη διαφθορά των άλλων και αποφάσισαν να τους αλλάξουν τα φώτα, για να τα φάνε μόνοι τους. Επίσης, αποφάσισαν να τα αλλάξουν όλα, αλλά μάλλον δεν θα προλάβουν γιατί προβλέπεται σύντομα να παίρνουν όλοι τον πούλο.

Αν και οι δημοσιογράφοι είχαν τετράωρη στάση εργασίας, η ΕΣΗΕΑ έδωσε άδεια να καλυφτεί δημοσιογραφικά η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, αφού αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια και έχει θύματα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.