Κλαίν’ οι χήρες, κλαίν’ κι οι παντρεμένες

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο –που δεν είναι και να τον πιστεύεις σ’ αυτά που λέει-, η «τρόικα» ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ ζητάει, μεταξύ άλλων, από την ελληνική κυβέρνηση και τη μείωση συντάξεων χηρείας, ενώ προτείνει να μη δίδονται συντάξεις χηρείας σε ηλικίες κάτω των 50 ετών.Αν δεν δίδονται συντάξεις χηρείας στις χήρες κάτω των 50 ετών, θα παρουσιαστεί μεγάλο πρόβλημα με τις 25χρονες αλλοδαπές, οι οποίες παντρεύονται 75χρονους συνταξιούχους – τα μισά κούσαλα της χώρας έχουν χωρίσει τις Ελληνίδες μέγαιρες που τους είχαν κάνει τη ζωή ποδήλατο και έχουν παντρευτεί πρόθυμες αλλοδαπές μπέμπες.

Θα μένει χήρα η Ουκρανή στα 30 και μέχρι τα 50 δεν θα δικαιούται σύνταξη. Από τη μια θα έχει τον πόνο της η Ουκρανή που έχασε τον άνθρωπό της, τον έρωτα της ζωής της και από την άλλη δεν θα δικαιούται τη σύνταξή του.

Βέβαια, θα έχει ένα κίνητρο η Ουκρανή να προσέχει το γεροσάψαλο που παντρεύτηκε -να τον ταΐζει σωστά, να του δίνει τα φάρμακά του, να του κόβει βεντούζες και να του αλλάζει τις πάνες -, ώστε να τον κρατήσει ζωντανό μέχρι τα 120.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.