Κόκκινο

Η εισβολή του ΠΑΜΕ στην Ακρόπολη έδωσε μια χαρούμενη νότα στη σημερινή ημέρα. Βλέποντας τα μέλη του ΠΑΜΕ με τα πανό τους και τις σημαίες τους, κατέληξα στο οριστικό συμπέρασμα πως του πάει το κόκκινο του Παρθενώνα. Το κόκκινο τραβάει το μάτι σου από τις παλιατζούρες.Κάποιοι κατηγορούν τα μέλη του ΚΚΕ επειδή τώρα τελευταία συχνάζουν σε χώρους με τουρίστες και τους παρενοχλούν. Δεν πρέπει να τους κατηγορούν – τα μέλη του ΚΚΕ είναι πιστά στο διεθνισμό και είναι λογικό να επιδιώκουν τις συναναστροφές με τους τουρίστες για να αποδείξουν έμπρακτα τον διεθνιστικό χαρακτήρα του κόμματος.

Μιας και το ΠΑΜΕ έχει μια εμμονή με τους χώρους στους οποίους βρίσκονται τουρίστες, θα πρέπει να κάνει κατάληψη και στη Βουλή. Η Βουλή είναι γεμάτη τουρίστες.

Είναι γελοίοι όσοι υποστηρίζουν πως τα μέλη του ΠΑΜΕ θα πρέπει να καθίσουν φρόνιμα για να μην στενοχωρηθούν οι τουρίστες. Η χώρα χρεοκόπησε και κάποιοι νοιάζονται για το τι θα πουν οι τουρίστες. Έτσι κάνουν και σε κάποιες χώρες της Ασίας: βγάζουν στην πορνεία τα ανήλικα παιδιά τους, για να ευχαριστήσουν τους τουρίστες και να έχουν καλές αναμνήσεις από τη χώρα τους.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.