Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους – Εξαφανίστε τους

Οι σιχαμένοι τηλεδημοσιογράφοι που έπαιξαν άψογα επί χρόνια τα παιχνίδια των σιχαμένων κυβερνήσεων προς όφελος των σιχαμένων καναλαρχών έχουν τώρα το θράσος να συνεχίζουν την προπαγάνδα.

Δεν έχει κανένα νόημα να ξεφορτωθούμε το άθλιο πολιτικό σκηνικό, αν δεν ξεφορτωθούμε παράλληλα καναλάρχες, μεγαλοεκδότες και παπαγαλάκια.

Όλοι αυτοί είναι εχθροί του λαού.

Πάντα ήταν.

Καταλαβαίνω πως για πολλούς ανθρώπους η τηλεόραση είναι η μόνη τους διασκέδαση. Γι’ αυτό χτυπήστε τις εφημερίδες τους ή τις εφημερίδες που εργάζονται.

Δεν είναι δυνατόν να πάμε στην επόμενη μέρα με Πρετεντέρηδες, Τσίμες, Χατζηνικολάου, Αναστασιάδηδες, Τριανταφυλλόπουλους και όλους αυτούς που είναι δίπλα τους, αλλά και πίσω τους.

Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Βυθίστε τους. Εξαφανίστε τους. Είναι στο χέρι σας.

Εκτός αν είστε μαζοχιστές και θέλετε να σας κάνει ο Πρετεντέρης την ανάλυση για το κόψιμο του 12ου, του 11ου, του 10ου και του 9ου μισθού.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.