Μόνο η φυλακή σε σώζει

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης κατήγγειλε -με επιστολή που κοινοποιήθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου- πως δέχτηκε φραστική επίθεση από στελέχη της ΠΑΣΠ έξω από αίθουσα διδασκαλίας στην ΑΣΟΕΕ. Αυτό που έκαναν οι φοιτητές είναι απαράδεκτο:Είναι ποτέ δυνατόν οι φοιτητές να επιτίθενται φραστικά στον κ. Αλογοσκούφη; Χάθηκαν τα γιαούρτια;

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι φοιτητές έμειναν στα λόγια. Ακόμα κι αν έριχναν ένα ομαδικό φατούρο ή μερικές σφαλιάρες στον κ. Αλογοσκούφη, θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένοι εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας τους. Παιδιά είναι – βράζει το αίμα.

Και λίγη ωμή βία εναντίον του κ. Αλογοσκούφη δεν θα ήταν άσχημη – μπορεί και να του άρεσε. Την καταδικάζω, βέβαια, την ωμή βία -η βία πρέπει να είναι σενιάν.

Δεν ξέρω πώς το έχει γλιτώσει ακόμα το ξύλο ο Αλογοσκούφης. Βέβαια, έχει και σωματοφύλακες, οι οποίοι μπαίνουν μαζί του στο αμφιθέατρο και προσπαθούν να κρατήσουν τους φοιτητές μακριά από την έδρα.

Πάντως, θα πρέπει να ήταν σοκαριστική για τον Γιώργο Αλογοσκούφη η φραστική επίθεση που δέχτηκε στην ΑΣΟΕΕ. Ξέρεις τι είναι να γνωρίζεις παντού την αποθέωση και να σε βρίζουν στην ΑΣΟΕΕ;

Έχει περάσει κάπως απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Γιώργος Αλογοσκούφης διδάσκει στην ΑΣΟΕΕ. Αφού κατέστρεψε την Οικονομία της χώρας, τώρα προσπαθεί να καταστρέψει και την Παιδεία.

Ίσως, να είναι θετικό το ότι ο κ. Αλογοσκούφης διδάσκει στην ΑΣΟΕΕ. Όταν τον βλέπουν οι φοιτητές, καταλαβαίνουν πως στην Ελλάδα δεν έχουν ελπίδα και πως πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό για να σωθούν.

Το 2007, ο Αλογοσκούφης είχε ψηφιστεί «πολιτικός της χρονιάς» σε ένα περιοδικό του κώλου. Από «πολιτικός της χρονιάς», τώρα κινδυνεύει να φάει το ξύλο της χρονιάς. Πρέπει να τον βάλουν αμέσως στη φυλακή, για να τον σώσουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.