Παιδιά του Κατηχητικού

Ενοχλημένοι ήταν οι δημοσιογράφοι του Mega από τα υβριστικά συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές έξω από τη Βουλή για τους πολιτικούς – είναι όλοι τους του κατηχητικού . Στην επόμενη απεργιακή διαδήλωση, θα πάει η κυρία Τρέμη στο Σύνταγμα, για να τους μαλώσει και να τους βάλει πιπέρι.

«Κλέφτες- Κλέφτες». Πού να άκουγαν και τα υπόλοιπα συνθήματα για μουνιά, πούστηδες, καριόληδες κλπ. –θα σοκαριζόντουσαν, γιατί δεν τις έχουν ακούσει ποτέ αυτές τις λέξεις.

Το αστείο με τους δημοσιογράφους είναι ότι προσποιούνται πως μόνο οι πολιτικοί έχουν πρόβλημα. Συμπεριφέρονται, λες και οι ίδιοι είναι κοσμαγάπητοι και δημοφιλείς. Τους λατρεύει ο κόσμος.

Αν ήξεραν η Τρέμη, ο Πρετεντέρης και ο Τσίμας τι ακριβώς λέει ο κόσμος γι’ αυτούς, το πιθανότερο είναι πως θα είχαν μπει σε ένα αεροπλάνο και θα είχαν μεταναστεύσει σε άλλη ήπειρο.

Δεν πειράζει – ελπίζω πως, όταν θα έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα που τα πλήθη θα μπουκάρουν στο στούντιο του Mega την ώρα του δελτίου ειδήσεων, δεν θα κοπεί η εικόνα και θα έχει όλη η Ελλάδα την ευκαιρία να διαπιστώσει σε απευθείας μετάδοση πόσο αγαπητός είναι στον ελληνικό λαό ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Το ωραίο είναι πως η ΕΣΗΕΑ δεν έκανε απεργία χτες, με τη δικαιολογία ότι θα καλύψουν οι δημοσιογράφοι τις διαδηλώσεις. Επειδή, όμως, δεν έγιναν επεισόδια –και δεν είχαμε ούτε έναν νεκρό-, τα κανάλια έγραψαν τη διαδήλωση στ’ αρχίδια τους.

Στην επόμενη απεργία, πρέπει να πλακώσουμε στο ξύλο μερικούς δημοσιογράφους, ώστε να ασχολούνται όλα τα δελτία ειδήσεων επί μια ώρα με την διαδήλωση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.