Αντώνη Σαμαρά, δώσε μου πίσω το σύνθημά μου!

Σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στο Δημοτικό Θέατρο Λέσβου είπε: “Από δω, από την περιφέρεια, ξεσηκώνεται μια βοή που συνοψίζεται σε πέντε λέξεις: Δώστε την Ελλάδα μας πίσω“. Στις 15 Απριλίου, την ίδια ημέρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έστειλε στην Κομισιόν, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ την επιστολή, ζητώντας την έναρξη διαβουλεύσεων για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης για τη χώρα μας, είχα γράψει ένα κείμενο με τίτλο “Δώστε μας πίσω τη χώρα μας!” (το κείμενο εδώ). Από την ημέρα εκείνη, το “Δώστε μας πίσω τη χώρα μας” είναι γραμμένο πάνω αριστερά στο μπλογκ μου.

Αν υποψιαστώ πως η Νέα Δημοκρατία θα έχει από εδώ και πέρα ως βασικό της σύνθημα το δικό μου σύνθημα -το βρίσκω πολύ πιθανό-, θα σταματήσω το blogging και το γράψιμο και θα επιστρέψω στην παλιά μου δουλειά.

Πάντως, όταν χρησιμοποιούμε ένα σύνθημα, αναφέρουμε και πού το διαβάσαμε. Αντώνη Σαμαρά περιμένω.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.