Πουτάνες


Όλγα, εγώ, πάντως, έχω προειδοποιήσει από πρόπερσι: Οι απολύσεις στα ΜΜΕ πέφτουν βροχή και οι δημοσιογράφοι –αφού ζούσαν για χρόνια σαν παράσιτα με τα χρήματα που έκλεβαν τα αφεντικά τους και έγιναν για δεκαετίες εχθροί ενός λαού που είχε γίνει εχθρός του εαυτού του- δεν πρέπει να περιμένουν βοήθεια από κανέναν. Να κλείσει και το «Βήμα», να κλείσουν και τα «Νέα», να κλείσει και το Mega, να κλείσουν όλοι. Δεν θα μας λείψει κανείς σας. Στα τσακίδια.

Κατά τ’ άλλα, είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις την Όλγα, τον Γιάννη, τον Παύλο, τον Μανώλη και τ’ άλλα παιδιά να νομίζουν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα και πως συνεχίζουν να είναι opinion leaders.

Αυτή η βεβαιότητά τους πως η επόμενη μέρα θα τους βρει στη θέση τους είναι ξεκαρδιστική.

Όλγα, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά μια τσιγγάνα μου είπε τη μοίρα σου. Μπορείς να την δεις στο βίντεο από το 7:21 και μετά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.