Να καταργηθεί το άσυλο!

Ίσως να φαίνεται κάπως περίεργο, αλλά η υπερήφανη εξέγερση του αιγυπτιακού λαού αποδεικνύει περίτρανα πως έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν πως πρέπει να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο στην Ελλάδα.Το πανεπιστημιακό άσυλο λειτουργεί σαν δόλωμα. Πιάνουν όλοι την κουβέντα για το άσυλο και ξεχνάνε πως πρέπει να εξεγερθούμε και να ανατρέψουμε το σάπιο πολιτικό καθεστώς και την πολιτική, επιχειρηματική και μιντιακή χούντα. Το τυρί το είδες, τη φάκα δεν την είδες.

Αν στην Αίγυπτο υπήρχε πανεπιστημιακό άσυλο, θα έβγαζαν όλη τη δύναμή τους οι διαδηλωτές στην υπεράσπιση του ασύλου και θα την γλίτωνε ο Μουμπάρακ.

Επίσης, το άσυλο πρέπει να καταργηθεί, γιατί –μόλις ξεσπάσει η εξέγερση- μπορεί να πάει να χωθεί ο Παπανδρέου στη Νομική και να μην μπορεί να τον αγγίξει κανείς.

Θα είναι μεγάλη ξεφτίλα να υπερασπιζόμαστε τώρα το άσυλο και αύριο να μπουκάρουμε μέσα σε ένα πανεπιστήμιο για να βγάλουμε τον Παπανδρέου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.