Ανάθεμά σε τρόικα!

Η δήλωση του εκπροσώπου της Κομισιόν στην τρόικα, Σερβάς Ντερούζ, πως η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει τις παραλίες σε ιδιώτες προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στους κόλπους των Atenistas και τους έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες.Χτες, οι Atenistas συγκάλεσαν έκτακτο συνέδριο στο Δαφνί και ανακοίνωσαν πως η πώληση των παραλιών σε ιδιώτες αποτελεί εχθρική κίνηση προς το κίνημά τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Atenistas είναι αποφασισμένοι να διαλύσουν το δροσερό και νεανικό κίνημά τους, αν οι ιδιώτες δεν τους επιτρέπουν να φτάνουν στην αμμουδιά για να την καθαρίζουν από τα σκουπίδια. “Οι παραλίες είναι ιδιωτικές, αλλά τα σκουπίδια ανήκουν σε εμάς” αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Επίσης, οι Atenistas ξεκαθαρίζουν πως όχι μόνο θα διαλυθούν –αν τους αφαιρεθεί το δημοκρατικό δικαίωμα να μαζεύουν τα σκουπίδια από τις παραλίες-, αλλά στο εξής θα πετάνε τα σκουπίδια από τα μπαλκόνια, θα μουτζουρώνουν τους τοίχους των κτιρίων και θα κάνουν τα κακά τους στο δρόμο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.