Καθρέφτης

Ο “Καθρέφτης” είναι μια ανεξάρτητη εφημερίδα για τη μετανάστευση και το πρώτο της φύλλο διανέμεται δωρεάν σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Η έκδοση του “Καθρέφτη” έχει ως αφορμή την απεργία πείνας των 300 μεταναστών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη – στόχος της είναι να αναδείξει ζητήματα που αφορούν τη μετανάστευση, να συμβάλει ψύχραιμα και ανθρώπινα στον δημόσιο διάλογο γύρω από το θέμα και να δείξει πως αυτά που μας χωρίζουν από τους μετανάστες είναι λιγότερα από αυτά που μας ενώνουν.

Κείμενα στον καθρέφτη έχουν συνεισφέρει οι Νordin Τhahma, Κώστας Δουζίνας, Αποστόλης Καψάλης, Louisa o’Brien, Οld boy, Radical Desire, Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, Αυγουστίνος Ζενάκος, Bασίλης Σωτηρόπουλος, Βαγγέλης Νάνος, Στέφανος Μπατσής, Γιάννης Ανδρουλιδάκης, Redouane Kharbouche, Xρήστος Xρήστου, Πιτσιρίκος. Σκίτσα: Σπύρος Δερβενιώτης.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους αναγνώστες να στηρίξουν τον “Καθρέφτη” και να κάνουν γνωστή την έκδοσή του – στηρίζοντας τους μετανάστες, στηρίζουμε τους εαυτούς μας. Το μπλογκ του “Καθρέφτη” με όλα τα κείμενα της εφημερίδας εδώ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.