ΚΚΕ – Τιμημένο και παρεξηγημένο

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί θόρυβος για τις απολύσεις στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ – την Τυποεκδοτική και τον 902- και το ΚΚΕ βάλλεται από παντού. Όλοι αυτοί που κατηγορούν το ΚΚΕ για τις απολύσεις δεν έχουν καταλάβει το σκεπτικό του Κόμματος.

Είναι άδικες οι κατηγορίες εναντίον του ΚΚΕ για τις απολύσεις στην Τυποεκδοτική και τον 902. Το ΚΚΕ δεν απολύει τους υπαλλήλους του για οικονομικούς λόγους, όπως κάνουν οι υπόλοιποι.

Θα μπορούσαν οι κομουνιστές να μειώσουν λίγο τους μισθούς τους, ώστε να πληρώνονται και οι συνάδελφοί τους και να μη μείνουν άνεργοι.

Ο λόγος που το ΚΚΕ κάνει απολύσεις είναι επειδή θέλει να πληθύνουν οι άνεργοι, να αυξηθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια, να τονωθεί το εργατικό λαϊκό κίνημα και να ξεσπάσει επιτέλους η λαϊκή επανάσταση.

Ο ιδανικός τρόπος για να συνεισφέρει το ΚΚΕ στην ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος είναι να απολύσει αμέσως όλους τους υπαλλήλους του στην Τυποεκδοτική και τον 902.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.