Χούντα

Το βίντεο είναι από τη χθεσινή επίσκεψη των ΜΑΤ στην Κερατέα. Φυσικά, δεν πρόκειται να προβληθεί από κανένα χουντοκάναλο.

Υπάρχει μια σιωπή στα ΜΜΕ γύρω από το τι συμβαίνει στην Κερατέα τους τελευταίους δυο μήνες – φυσικά, υπάρχει σιωπή και σε πολλά άλλα θέματα. Η συμφωνία της χούντας με τους νταβατζήδες έχει γίνει, πήρε ο καθένας τους ό,τι υπόλειμμα έχει μείνει από τη χώρα και είναι όλοι τους ικανοποιημένοι.

Επειδή δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση για τις αγριότητες των ΜΑΤ στην Κερατέα και τη σιωπή που τις περιβάλλει, υποθέτω πως ο Μπόμπολας θα έχει πολλά κρυφά στοιχεία για τον Παπανδρέου και τη σοσιαλιστική του παρέα, οπότε πρέπει να του χαρίσουν την Κερατέα, για να μην έχουν τίποτα περιπέτειες.

Δεν ξέρω τι έχει απομείνει από την “περήφανη” χώρα μας -κανείς μας δεν ξέρει πραγματικά-, αλλά ό,τι έχει απομείνει δεν ανήκει ούτε στον Μπόμπολα, ούτε στα παπαγαλάκια του. Την επόμενη μέρα, αυτοί θα ζουν αλλού – εμείς εδώ.

Ο καιρός πλησιάζει. Μέχρι τότε, διαδώστε αυτό το βίντεο και όποια άλλη είδηση προσπαθούν να αποκρύψουν. Δεν είναι αντιπληροφόρηση. Είναι πληροφόρηση. Αντιπληροφόρηση είναι τα χρεοκοπημένα χουντοκάναλά τους, οι χρεοκοπημένες εφημερίδες τους και τα ξεπουπουλιασμένα παπαγαλάκια τους. Τώρα η πληροφόρηση είναι στα δικά μας χέρια.

Αν και το έχω γράψει πολλές φορές, θα το γράψω μια ακόμα: Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους, μην βλέπετε τα κανάλια τους. Τελειώστε τους.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.