Η καρέκλα του Πάγκαλου

Ιδιαίτερα ενοχλημένος παρουσιάζεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην ανακοίνωσή του για το γιαούρτωμά του στα Καλύβια. Ο κ. Πάγκαλος είναι εξοργισμένος όχι τόσο για τα γιαούρτια αλλά για την καρέκλα που του πέταξαν. Τον πείραξε που του πέταξαν καρέκλα γιατί η καρέκλα δεν τρώγεται.

Εν τω μεταξύ, η άτυχη καρέκλα που προσέκρουσε πάνω στον Θεόδωρο Πάγκαλο έγινε κομματάκια και απεβίωσε. Οι κάτοικοι της Κερατέας χαρακτηρίζουν την καρέκλα “Τίμιο Ξύλο”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση και υποστηρίζει πως κανένα μέλος του δεν πέταξε καρέκλα στον κ. Πάγκαλο. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πετάει καρέκλες. Εμείς θα του πετούσαμε καναπέ γιατί είμαστε αριστεροί του καναπέ».

Τώρα στο ΠΑΣΟΚ ανησυχούν μήπως μείνει έγκυος η σύζυγος του κ. Πάγκαλου, γιατί πιστεύουν πως ο Πάγκαλος θα υποστηρίξει πως και τη γυναίκα του την γκάστρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.