Το γελεκάκι που φορείς εγώ το ‘χω πληρώσει

Βροχή πέφτουν οι δωρεές στην Ελληνική Αστυνομία από εφοπλιστές, τράπεζες και πολιτικούς. Ήδη, κάθε αστυνομικός έχει από τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, ώστε να μην έχει μόνο ένα αλεξίσφαιρο πλύνε-βάλε και γίνεται ρεζίλι στην κοινωνία.Η Eurobank προσέφερε στην Ελληνική Αστυνομία 1300 αλεξίσφαιρα γιλέκα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ πέρσι είχε προσφέρει 1225 αλεξίσφαιρα γιλέκα. Τα περσινά γιλέκα δεν φοριούνται φέτος, γιατί άλλαξε η μόδα στα αλεξίσφαιρα και δεν ταιριάζουν με τα γκλομπ και τις χειροπέδες. Τα νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα πλένονται και στο χέρι και στο πλυντήριο, ενώ δεν χρειάζονται σιδέρωμα.

Οι αστυνομικοί θα πουλήσουν τα παλιά αλεξίσφαιρα γιλέκα στους κακοποιούς για να μπορέσουν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, το οποίο έχει μειωθεί εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αλλά και εξαιτίας της μεγάλης πτώσης που παρουσιάζεται στις πωλήσεις ναρκωτικών.

Παράλληλα, δωρεά χρημάτων έκανε ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας, για να επισκευαστούν οι μοτοσικλέτες της Αστυνομίας αλλά και για να μπουν βοηθητικές ρόδες, ώστε να μην πέφτουν οι αστυνομικοί και στουκάρουν.

Ο κ. Πατέρας δεσμεύτηκε πως, αν πωληθεί ο Σισέ, θα αγοράσει στους αστυνομικούς δακρυγόνα, χειροβομβίδες, μπαζούκας και αλεξίσφαιρες φούστες.

Είκοσι αλεξίσφαιρα γιλέκα πρόσφερε στην Αστυνομία και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως το ΛΑΟΣ δεν χρειάζεται να σπαταλάει χρήματα σε εκδόσεις κομματικών εντύπων και ευχετήριων καρτών, αφού ο ίδιος και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια των νταβατζήδων της διαπλοκής και κάνουν προπαγάνδα στους γέρους και στις γριές.

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως το Πάσχα δεν θα βάψει αυγά, δεν θα αγοράσει λαμπάδα και δεν θα ψήσει αρνί αλλά θα φυλάξει τα χρήματα σε έναν κουμπαρά, ώστε να μπορέσει κάποια στιγμή να μαζέψει χρήματα και να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του που δεν είναι άλλο από το να προσφέρει στους αστυνομικούς αλεξίσφαιρες περικεφαλαίες.

Ο υπουργός Προστασίας της Πλουτοκρατίας, Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε πως το βράδυ της Ανάστασης θα βγει δίσκος στις εκκλησίες και θα γίνει έρανος, ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να αγοράσουν σφαίρες.

Οι αστυνομικοί δεν είναι ευχαριστημένοι από τις δωρεές και θεωρούν πως πρέπει οι εφοπλιστές, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και οι υπόλοιποι νταβατζήδες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να τους τριπλασιάσουν το μισθό, αφού στο κάτω-κάτω μόνο αυτούς προστατεύουν.

Φυσικά, οι αστυνομικοί έχουν δίκιο. Άλλωστε έχει φτάσει ο καιρός οι αστυνομικοί να πληρώνονται από τα αφεντικά τους και όχι από εμάς. Να πληρώνουν απευθείας τους αστυνομικούς που είναι υπάλληλοί τους και να αφήσουν τα περί δωρεών.

(Εν τω μεταξύ, ούτε κουβέντα στα ΜΜΕ για τους επίορκους αστυνομικούς, αν και τα περιστατικά με επίορκους αστυνομικούς αυξάνονται διαρκώς. Αυτήν την εποχή, οι αστυνομικοί είναι ήρωες. Όχι, δεν έχουμε χούντα.)

Σήμερα δικάζεται ο Κύπριος Αυγουστίνος Δημητρίου, ο οποίος -στις 17 Νοεμβρίου του 2006 όταν ήταν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη- είχε επιτεθεί με μια ζαρντινιέρα σε αστυνομικούς που δεν φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.