Στ’ άρματα, στ’ άρματα!

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών». Όπως δείχνει και το όνομα του νέου κόμματος, ο κ. Δημαράς καλεί τους Έλληνες να πάρουν τα άρματα και να απελευθερώσουν την πατρίδα.

Η δημιουργία ενός ακόμα νέου κόμματος είναι εξαιρετικά ευχάριστη και δεν θα αργήσει να έρθει η μέρα που σε κάθε Έλληνα θα αντιστοιχεί και ένα κόμμα. Ο καθένας θα έχει το δικό του.

Ο κ. Δημαράς ζήτησε εκλογές «εδώ και τώρα» αλλά το πρόβλημα είναι πως στην Ελλάδα δεν έχουν πια καμία απολύτως σημασία ούτε οι εκλογές, ούτε το αν ψηφίζεις, ούτε το ποιο κόμμα ψηφίζεις. Εκτός βέβαια, αν είσαι κομματόσκυλο.

Θα πρέπει να πει κάποιος στην Μπακογιάννη, τον Κουβέλη, τον Δημαρά –και άλλα τέτοια “νέα” και “άφθαρτα” πολιτικά πρόσωπα – πως στα ζαρωμένα πρόσωπά τους κρύβεται το δράμα της χώρας.

Ο επόμενος πρωθυπουργός της –κατεστραμμένης πια- Ελλάδας θα πρέπει να είναι το πολύ 25 ετών. Και καλό θα ήταν να είναι και τσιγγάνος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.