Τέλος καλό, όλα καλά

Επιστολή της οικογένειας Κάκαρη

Με το παρών γνωστοποιούμε πως ο Εμμ. Κάκαρης αποφυλακίσθηκε στις 12.04.2011 έπειτα από τριανταεφτά μέρες άδικης φυλάκισης στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το blog “pitsirikos” που πρώτο δημοσίευσε την αναφορά καθώς και όλα τα υπόλοιπα blogs που την αναδημοσίευσαν συμβάλλοντας σημαντικά στη γνωστοποίηση του θέματος και την ευαισθητοποίηση των αναγνωστών τους.

Σημαντική επίσης υπήρξε και η υποστήριξη όλων όσων συνέβαλλαν στην άσκηση πίεσης προς το ελληνικό προξενείο της Τζέντα στέλλοντας επιστολές. Το ενδιαφέρον τους υπήρξε καθοριστικό και αποτελεσματικό.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον τύπο, τον τηλεοπτικό σταθμό alter και τον ραδιοφωνικό σταθμό “στο κόκκινο” που με το δημοσιογραφικό τους δυναμικό έδειξαν ενδιαφέρον και έδωσαν την απαραίτητη σοβαρότητα.

Τέλος ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η άμεση μεσολάβηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Κου Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο και δική του πρωτοβουλία, άσκησε πίεση στους αρμόδιους.

Σας ευχαριστούμε θερμά, η οικογένεια

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.