Μπάτσε, στο αεροδρόμιο!

Αφού -όπως υποστηρίζουν υπουργοί και παπαγαλάκια- εξαιτίας της απεργίας και των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί ο τουρισμός της χώρας δέχεται μεγάλο πλήγμα και καταστρέφεται η άριστη εικόνα που είχε μέχρι σήμερα η χώρα μας στο εξωτερικό, έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει και βρήκα τη λύση για το πρόβλημα.

Όσο θα διαρκεί η απεργία των ιδιοκτητών ταξί, οι τουρίστες μπορούν να εξυπηρετούνται από τα περιπολικά της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί θα παραλαμβάνουν με το περιπολικό τους τουρίστες από το ξενοδοχείο τους και θα τους πηγαίνουν στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι ή όπου αλλού επιθυμούν· θα τους κουβαλάνε και τις βαλίτσες – θα τους παίρνουν και στην πλάτη.

Επίσης, οι τουρίστες θα μπορούν να σταματάνε τα περιπολικά στο δρόμο και να λένε στον αστυνομικό που οδηγεί “στο Μουσείο της Ακρόπολης, και γρήγορα!”.

Η εξυπηρέτηση των τουριστών από τα περιπολικά της Αστυνομίας θα είναι άψογη και ταχύτατη, αφού οι αστυνομικοί θα βάζουν τις σειρήνες και θα πηγαίνουν τους τουρίστες στον προορισμό τους μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι αστυνομικοί δεν θα δέχονται χρήματα από τους τουρίστες για να τους μεταφέρουν όπου επιθυμούν αλλά ο κόπος τους δεν θα πάει χαμένος, αφού θα μπορούν να πουλάνε στους τουρίστες ναρκωτικά, πουτάνες και άλλα προϊόντα στα οποία έχουν το μονοπώλιο.

Τι τους έχουμε και τους πληρώνουμε τόσες δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς; Μόνο για να μας δέρνουν στις διαδηλώσεις; Αν νοιάζεστε πραγματικά για τους τουρίστες και την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, να τους κάνετε χαμάληδες. Από μπάτσος χαμάλης είναι και προαγωγή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.