Ήρθαν οι τουρίστες!

Αύξηση παρουσιάζουν οι αφίξεις τουριστών στη χώρα μας για το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2011, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Άρα, το επιχείρημα «μη διαδηλώνετε για να μην κάνετε κακό στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό» -που επαναλάμβαναν διαρκώς τα παπαγαλάκια- αποδεικνύεται εντελώς ηλίθιο.

Οι διαδηλώσεις και οι απεργίες -που δείχνουν την αγωνία και την απελπισία μέρους του πληθυσμού της χώρας- λειτούργησαν σαν κράχτης για τους τουρίστες. Σε αυτές οφείλεται η αύξηση του τουρισμού.

Βλέποντας τις διαδηλώσεις και τη μανία των διαδηλωτών, όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη αντιλήφθηκαν πως η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, πως χιλιάδες Έλληνες είναι στο χείλος της καταστροφής και -άρα- υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες σε σπίτια και οικόπεδα. Ήρθαν λοιπόν να κάνουν έρευνα αγοράς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.