Αυτόνομη Πρωτοβουλία Νάξου – Είμαστε παντού

Τον “σύνδεσμο” με την Αυτόνομη Πρωτοβουλία Νάξου τον γνώρισα τυχαία το τελευταίο βράδυ της παραμονής μου στη Νάξο. Ως εκ τούτου, δεν γνώριζα για τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου την περασμένη Τετάρτη στην παραλία της Χώρας, ούτε για την πορεία στην Εφορία που ακολούθησε. Έτσι έχασα την ευκαιρία να διαδηλώσω στη Νάξο και να κάνω κι εγώ μια εικαστική παρέμβαση, όπως αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία – την επόμενη φορά που θα βρεθώ στη Νάξο, θα είμαι ενημερωμένος.

Με την ευγενική παράκληση σε όλους τους φίλους μπλόγκερ να στηρίζουν με δημοσιεύσεις και αναδημοσιεύσεις τα μπλογκ με τις κινήσεις πολιτών από την ελληνική περιφέρεια, σας παραπέμπω στο πολύ μαχητικό και όμορφο μπλογκ των παιδιών από τη Νάξο: Αυτόνομη Πρωτοβουλία Νάξου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.