Ελλάδα σου ‘ρχομαι!

Τελικά, η ιδέα μου να κάνω το επόμενο καλοκαίρι το γύρο της Ελλάδας –φιλοξενούμενος σε σπίτια αναγνωστών του μπλογκ- γνωρίζει πρωτοφανή ανταπόκριση. Έχω μείνει άλαλος από τον αριθμό των προσκλήσεων. Έχει και τα καλά του να είσαι μπλόγκερ.

Οι περισσότερες προσκλήσεις για φιλοξενία είναι από τη λεβεντογέννα Κρήτη. Από τη μία είναι λογικό, από την άλλη μου ταιριάζει γιατί είμαι λεβεντιά.

Για κάποιες φίλες αναγνώστριες που –πριν με φιλοξενήσουν- θέλουν να μάθουν πώς είμαι εμφανισιακά, έχω να πω πως δεν είναι δυνατόν να έχουν απέναντί τους ένα πνεύμα σαν το δικό μου και να με ρωτάνε αν είμαι καλλονός.

Τέλος πάντων –για να μη θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω-, έχουν υπάρξει γυναίκες που με θεωρούν ακόμα και όμορφο. Βέβαια, ήταν όλες κάπως απελπισμένες.

Για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να με φιλοξενήσουν στο εξωτερικό, ευχαριστώ πολύ αλλά αυτό θα το κάνω τον μεθεπόμενο χειμώνα.

Το καλοκαίρι δεν φεύγω ποτέ από την Ελλάδα. Like here nowhere.

(Δεν έχω απαντήσει ακόμα σε κανένα μέιλ για το θέμα της φιλοξενίας. Θα απαντήσω σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.