Κουφιοκεφαλάκης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κοκκαλάκης -απαντώντας σε έρευνα της οργάνωσης “Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα” για τις επιθέσεις αστυνομικών κατά δημοσιογράφων- είπε ότι “όταν ένας αστυνομικός βλέπει έναν δημοσιογράφο μπροστά του -όχι συγκεκριμένα αυτόν που βρίσκεται εκεί- αλλά μόνη η παρουσία του δημοσιογράφου μπορεί να του θυμίσει συναισθηματικά καταστάσεις και περιπτώσεις που έτυχε άδικης μεταχείρισης από τα Μέσα Ενημέρωσης”.

Δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Κοκκαλάκη, οι αστυνομικοί δρουν συναισθηματικά όταν βλέπουν έναν δημοσιογράφο και τον πλακώνουν στο ξύλο επειδή τους θυμίζει κάποιους άλλους δημοσιογράφους.

Άρα, τα ΜΑΤ μπορεί να χτυπάνε τους διαδηλωτές επειδή τους θυμίζουν έναν δάσκαλο – που τους έλεγε συνέχεια “στουρνάρια”-, μια παλιά τους γκόμενα ή την πεθερά τους.

Θέλω να πω στον κ. Κοκκαλάκη πως αυτό μπορεί να συμβεί και στους πολίτες. Δηλαδή, όταν βλέπουν έναν αστυνομικό -οποιονδήποτε αστυνομικό- να βλέπουν στο πρόσωπό του τον Κορκονέα.

Οπότε, αν κάποιοι πολίτες τσακίσουν στο ξύλο έναν αστυνομικό, φαντάζομαι πως ο κ. Κοκκαλάκης θα τους κατανοήσει, αφού θα έχουν πλακώσει στα μπουνίδια έναν αστυνομικό που τους θυμίζει έναν καταδικασμένο δολοφόνο.

Η χούντα έχει τον Κουφιοκεφαλάκη της.

(Τα ΜΑΤ χτύπησαν τον Λουκάνικο επειδή τους θύμισε τον Ραν Ταν Πλαν.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.