Περνάει ο Στρατός της Ελλάδος φρουρός

Ο Ελληνικός Στρατός θα μαζέψει, τελικά, τα σκουπίδια από τους δρόμους της Αθήνας, μετά από διαταγή του στρατάρχη-σκουπιδάρχη Μπόμπολα. Οι Έλληνες στρατιώτες θα μαζέψουν τα σκουπίδια σε άψογους σχηματισμούς, με δυναμικό βηματισμό και επιβλητικό παράστημα.

Τα σκουπίδια από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης δεν θα τα μαζέψουν στρατιώτες, γιατί θα βρομάνε οι φαντάροι στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και θα λιποθυμάνε οι θεατές.

Στο μάζεμα των σκουπιδιών στην Αθήνα, ο Ελληνικός Στρατός θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το νέο σκουπιδιάρικο άρμα Χαβούζα που είναι ρωσικής κατασκευής και προέλευσης.

Οι Έλληνες στρατιώτες που θα μαζέψουν τα σκουπίδια από τους δρόμους της Αθήνας θα συγκροτηθούν σε ειδικό σώμα και –σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία- θα σταλθούν στην πρώτη γραμμή, ώστε να πέφτουν ξεροί οι Τουρκαλάδες από την μπόχα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης χαιρέτησε την εμπλοκή του Στρατού στο μάζεμα των σκουπιδιών και ζήτησε από τους Αθηναίους να τιμήσουν τα στρατευμένα μας νιάτα, βάζοντας στα μπαλκόνια τους – αντί για σημαία- μια σκουπιδοσακούλα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.