Η διάσπαση του ΛΆΟΣ

Στα πρόθυρα της διάσπασης -ή ακόμα και της διάλυσης- βρίσκεται το ΛΆΟΣ, μετά τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάλεσε τα τέσσερα στελέχη του ΛΆΟΣ που μετέχουν στην κυβέρνηση, για να τους δώσει οδηγίες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης –και ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδινε συμβουλές στα στελέχη του ΛΆΟΣ για τη δουλειά τους στο υπουργείο-, ο Μάκης Βορίδης του είπε:

«Κι από πού κι ως πού, ρε Καραγκιόζη, δίνεις εσύ συμβουλές σε εμάς για το τι θα κάνουμε στο υπουργείο; Πότε ήσουν υπουργός εσύ; Πού ξέρεις από υπουργεία;».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τα έχασε αλλά η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη, αφού πήρε το λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης και είπε στον πρόεδρο του ΛΆΟΣ:

«Γιωργάκη, εγώ δεν είμαι αμόρφωτος σαν κι εσένα και δεν χρειάζομαι οδηγίες. Τις μπούρδες σου να τις λες στα γερόντια που τα έχουν χαμένα και στους δημοσιογράφους του Mega. Άντε παλιοσαχλαμάρα που είσαι τόσα χρόνια στην πολιτική και ούτε γενικός γραμματέας σε υπουργείο δεν έγινες. Εγώ, με το που μπήκα στην πολιτική, έτρεξαν να με κάνουν υφυπουργό. Πιο εύκολο είναι να γίνει υπουργός η Ευγενία παρά εσύ.».

Μετά το αρχικό σοκ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης πέρασε στην αντεπίθεση, είπε στους δυο υπουργούς πως τρελάθηκαν, και απείλησε τον Μάκη Βορίδη πως, αν δεν συμμορφωθεί, θα δώσει στη δημοσιότητα και κάτι άλλες φωτογραφίες που δείχνουν τον υπουργό Υποδομών να κόβει κεφάλια Πακιστανών με σιδεροπρίονο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.