Πρόταση για τη θέση του πρωθυπουργού

Μιας και στη χώρα του “κάνε με πρωθυπουργό έστω για μια μέρα και θα τα αλλάξω όλα” κανείς δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός, προτείνω να κάνουμε πρωθυπουργό κάποιον μετανάστη. Ούτως ή άλλως, ο ρόλος του νέου πρωθυπουργού θα είναι διακοσμητικός -ακόμα πιο διακοσμητικός από των προηγούμενων-, οπότε κρίμα είναι να μείνει η ρετσινιά του προδότη σε κάποιον Έλληνα, αφού είναι γνωστό πως είμαστε όλοι ήρωες. Κρίμα είναι να χαλάσουμε το σερί.

Προτείνω λοιπόν ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας να είναι μετανάστης, ενώ καλό θα ήταν να είναι επίσης μαύρος, παραπληγικός, νάνος, τρανσέξουαλ και να έχει AIDS, ώστε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο πως η ελληνική κοινωνία έχει κάνει βήματα προόδου, δεν έχει πια ταμπού και βρίσκεται στην παγκόσμια πρωτοπορία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.