Έκρηξη αισιοδοξίας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου, το 63% των Ελλήνων εκφράζουν την ανησυχία ότι μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους τους επόμενους μήνες. Το υπόλοιπο 37% των Ελλήνων έχουν χάσει ήδη τη δουλειά τους, οπότε δεν ανησυχούν μην τη χάσουν – έχουν αράξει και την περνάνε τζάμι.

Ενδιαφέρον είναι ότι το 76% των Ελλήνων αποκλείουν το ενδεχόμενο να «ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση αν χάσουν τη δουλειά τους». Θα προτιμήσουν την αυτοκτονία που είναι και πιο οικονομική.

Το 65% των Ελλήνων εκτιμούν ότι στη χώρα μας «πολλοί άνθρωποι βγαίνουν πολύ νωρίς στη σύνταξη». Το υπόλοιπο 35% των Ελλήνων είναι ήδη στη σύνταξη -ή ζει από τη σύνταξη της μαμάς- και εκτιμούν πως πρέπει να βγαίνουμε στη σύνταξη μόλις τελειώσουμε το νηπιαγωγείο.

Το 99,9 των Ελλήνων πιστεύουν πως “ο Άι Βασίλης υπάρχει”, «η Παναγιά θα βάλει το χέρι της» και «έχει ο Θεός».

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.