Αραχνομούvα

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Άννας Βίσση ότι έχει να κάνει σeξ τρία χρόνια, αν και με την υστερία που τραγουδούσε θα νόμιζες πως είχε να κάνει σeξ πάνω από μισό αιώνα. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να την φιστικώσει για να μην είναι αραχνομούvα.

Η Άννα Βίσση δήλωσε πως σκοπεύει να συμπληρώσει 12 χρόνια χωρίς σeξ, για να κυκλοφορήσει ξανά το τραγούδι «Δώδεκα» με νέους στίχους.

 

Το τραγούδι θα λέγεται «Δώδεκα και ούτε ένα φάσωμα».

Σύμφωνα με την Άννα Βίσση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να κάνει διεθνή καριέρα, αφού σκοπεύει να κάνει παρθεvoρραφή, να φορέσει σοσονάκια, να γίνει η νέα Britney Spears και να απασχολήσει για καμιά δεκαετία τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη με το πότε θα χάσει την παρθεvιά της.

Η απόλυτη Ελληνίδα παρθέvα ξεκαθάρισε πως θα κάνει σeξ μόνο αν ελευθερωθεί η Κύπρος ή αν ο ΑΠΟΕΛ κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.