Ο πιτσιρίκος παίρνει συνέντευξη από την Λένα Αρώνη

Σε μια προσπάθεια να ανακαλύψω και να φωτίσω την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία αυτήν την εποχή, ξεκινώ σήμερα μια σειρά από μεγάλες συνεντεύξεις με πρόσωπα από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Η πρώτη συνέντευξη είναι με την κυρία Λένα Αρώνη, δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης.

Πιτσιρίκος: Κυρία Αρώνη, πείτε μου με το χέρι στην καρδιά, πιστεύετε πως το σπουδαίο περιοδικό Unfollow είναι το ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό που έλειπε από τη χώρα και πως οι εξαιρετικοί δημοσιογράφοι του -που έχουν γράψει υπέροχα κείμενα και έχουν κάνει πολύκροτα ρεπορτάζ, ενώ, παράλληλα, διαθέτουν το ήθος και την αντίληψη που απαιτούν οι καιροί- έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν μοναδικά την πολιτική και κοινωνική συγκυρία, ώστε το Unfollow να αποτελεί αυτή τη στιγμή το καλύτερο έντυπο στην Ευρώπη και, ίσως, το καλύτερο του κόσμου;
Λένα Αρώνη: Ναι.
Πιτσιρίκος: Σας ευχαριστώ πολύ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.