Ο πιτσιρίκος στην Ελληνοφρένεια

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 13:00, θα είμαι στο στούντιο του Real FM 97,8 καλεσμένος της Ελληνοφρένειας. Ο Θύμιος Καλαμούκης θα τραγουδήσει αντάρτικα και ρεμπέτικα της Κατοχής, ενώ θα τραγουδήσουμε ντουέτο το “Βαπόρι απ’ την Περσία”. Επίσης, θα μιλήσω για πρώτη φορά στον Θύμιο για την πρόταση συνεργασίας που μου έκαναν οι Μόντι Πάιθον.

(Στις κυρίες και τους κυρίους που με κάλεσαν στις εκπομπές τους για τις μέρες των Χριστουγέννων -αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα-, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Λυπάμαι αλλά οι καιροί είναι πονηροί και άγριοι -ειδικά στα ΜΜΕ- και οφείλω να είμαι προσεκτικός. Με τον Θύμιο και τον Αποστόλη γνωριζόμαστε, έχουμε δουλέψει στο ίδιο μέσο και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Η παρουσία μου στην Ελληνοφρένεια ήταν μια εξαίρεση.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.