Έλεος πια με το λαϊκισμό!

Συσσίτια, με τη μορφή μικρογευμάτων, θα προσφέρονται από τη νέα χρονιά σε αρκετά σχολεία της χώρας επειδή παρουσιάζονται κρούσματα ασιτίας των μαθητών. Αρχικά, το υπουργείο Παιδείας θα μοιράζει το συσσίτιο σε cd και DVD, όπως έκανε και με τα σχολικά βιβλία. Η είδηση για τις λιποθυμίες μαθητών και τα κρούσματα ασιτίας δημοσιεύτηκε στην κομμουνιστική εφημερίδα «Το Βήμα».Όπως είναι φυσικό, το δημοσίευμα του κομμουνιστικού «Βήματος» για τα συσσίτια στα σχολεία προκάλεσε την χλεύη της έγκυρης εφημερίδας «Καθημερινή», μιας και όλοι οι συντάκτες της τρώνε χαβιάρι, πίνουν σαμπάνια και παίζουν μπριτζ.

Ο μεγάλος διανοητής της νεοφιλελεύθερης Σκατοψυχίας, Πάσχος Μανδραβέλης, αμφισβήτησε το δημοσίευμα του «Βήματος» για τις λιποθυμίες και τα συσσίτια στα σχολεία, και έκανε λόγο για φρικτούς λαϊκισμούς του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της παλαβής Αριστεράς.

Ο κ. Μανδραβέλης είπε πως στο δημοσίευμα του κόκκινου «Βήματος» υπάρχουν «τα κλισέ και ο πληθωρισμός της συγκίνησης, που έχει γίνει σταθερά του αριστερού λόγου».

Σύμφωνα με τον κ. Μανδραβέλη, τα Ελληνόπουλα είναι τα πιο υπέρβαρα παιδιά του κόσμου και λιποθυμάνε από τα τριγλυκερίδια και την υψηλή χοληστερίνη.

Ο κ. Μανδραβέλης αναρωτήθηκε «Ποιος έκανε την καταγγελία; Σε ποιο σχολείο υπήρξαν λιποθυμίες; Τι έγιναν τα παιδιά;» και ξεκαθάρισε πως θα παραδεχτεί πως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην Ελλάδα, όταν θα του ζητήσει δανεικά ο κ. Αλαφούζος.

(Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Μανδραβέλη που συνεχίζει να στρέφεται κατά όλων των εργαζομένων και όλων των Ελλήνων -εκτός, βέβαια, του αφεντικού του, των υπαλλήλων του κ. Αλαφούζου και των μπάτσων- πως οι πάντες (ακόμα και τα πιο γελοία παπαγαλάκια) έχουν πια παραδεχτεί πως το μνημόνιο απέτυχε και συνεχίζει μόνος του να κοπανιέται, οπότε έχει γίνει ανέκδοτο. Θα τον ενημέρωνα εγώ αλλά θεωρώ πως ανήκει πια σε μια ομάδα στην οποία έχω επιβάλει κοινωνικό αποκλεισμό.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.