Στο παράθυρο το διπλανό μου, φέρανε τον αδελφό μου

Ο Παντελής Καψής, πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα για πόσο ακόμα θα γλιτώνουν το λουκέτο;», αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, μετά από απόφαση του Σταύρου Ψυχάρη με την οποία συμφώνησε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.Μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση δεν είχε επίσημο εκπρόσωπο αφού δεν χρειάζεται, μιας και η κυβέρνηση δεν κάνει απολύτως τίποτα – για την ακρίβεια, κάνει ό,τι της λένε οι Βρυξέλλες και το ΔΝΤ.

Επίσης, ο Λουκάς Παπαδήμος δεν βγάζει άχνα, οπότε τι να πει κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος; Ο Παπαδήμος δεν είναι άνθρωπος των λόγων αλλά άνθρωπος των έργων – σαν τον Μαυρογυαλούρο.

Άτυποι εκπρόσωποι αυτής της κυβέρνησης –αλλά και όλων των προηγούμενων- ήταν μέχρι τώρα οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega και του ΣΚΑΪ, και ιδιαίτερα ο γοητευτικός αδερφός του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου, Μανώλης Καψής• ας μην ξεχνάμε πως ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών είχε χαρακτηρίσει στο δελτίο του Mega τον Μανώλη Καψή «γραφείο Τύπου» .

Τώρα ο Μανώλης Καψής θα μπορεί να παίρνει κάνα ρεπό, αφού στο δεξιό –όπως κοιτάμε την οθόνη- παράθυρο του Mega θα τον αντικαθιστά ο αδελφός του, και το παράθυρο θα παραμείνει στην οικογένεια Καψή, μέχρι να μεγαλώσει κάποιο από τα παιδιά τους και να το κληρονομήσει.

Η παρουσία του Παντελή Καψή στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου κρίνεται απαραίτητη, αφενός για να πληρώνουμε εμείς το μισθό του και όχι ο Ψυχάρης –που έχει βαρέσει κανόνι-, και αφετέρου για να πάρει ο ΔΟΛ κάνα δάνειο από τις τράπεζες.

(Όταν βγουν τα δυο αδέλφια μαζί στο Mega, να φωνάξουν και τον πατέρα τους, τον Νέστορα της ελληνικής δημοσιογραφίας, Γιάννη Καψή. Θα είναι το δελτίο σαν οικογενειακή επιχείρηση. Σαν ταβέρνα. Η Τρέμη σερβιτόρα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.