Αφασία

Κοντά στους άστεγους της Αθήνας βρέθηκε την Πρωτοχρονιά ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Ο κ. Παπαδήμος είπε στους άστεγους πως τα σπίτια είναι φυλακές και πως είναι τυχεροί που κοιμούνται κάτω από τα αστέρια και δεν έχουν νοίκια και λογαριασμούς να πληρώσουν.

Την παραμονή των Φώτων, ο κ. Παπαδήμος θα βρεθεί κοντά στους ναρκομανείς της Αθήνας και θα σουτάρει μαζί τους την παραμύθα –για το καλό του χρόνου-, ενώ ανήμερα τα Φώτα θα φάει μαζί με τις πουτάνες αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα πηδήσει καμία, γιατί μπορεί να έχει τα ρούχα του.

(Αυτό που η Ελλάδα προσποιείται πως είναι κράτος, ο Παπαδήμος προσποιείται πως είναι πρωθυπουργός, και εμείς προσποιούμαστε πως είμαστε πολίτες είναι πολύ πετυχημένο και να το κρατήσουμε και τη νέα χρονιά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.