Προτάσεις για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αφού υπάρχει ο φόβος επεισοδίων, ενώ τα γιαούρτια αναμένεται να πέσουν βροχή. Σήμερα έγινε κυβερνητική σύσκεψη και οι υπουργοί κατέθεσαν προτάσεις, για να διεξαχθεί κανονικά η παρέλαση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρότεινε να μην υπάρχουν επίσημοι στην παρέλαση και η κυβέρνηση να εκπροσωπηθεί μόνο από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είναι συνηθισμένος στα γιαουρτώματα.

Ο υπουργός Προστασίας των Επισήμων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πρότεινε να προβληθούν τα τούρκικα σίριαλ την ώρα της παρέλασης για την 25η Μαρτίου, ώστε να μην βγει ο κόσμος στο δρόμο να γιορτάσει την Επανάσταση κατά των Τούρκων αλλά να μείνει στο σπίτι και γιορτάσει την Επανάσταση του 1821, βλέποντας τους Τούρκους στην τηλεόραση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.