Σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι

Ούτε ένα εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να λειτουργήσει στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας έκρινε πως η πολυετής προσφορά του κόμματος στη χώρα μιλάει από μόνη της και τα προεκλογικά κέντρα είναι περιττά έξοδα, αφού οι πολίτες έχουν εκτιμήσει το έργο του Κώστα Καραμανλή και την αξιοπιστία του Αντώνη Σαμαρά, οπότε θα ψηφίσουν ούτως ή άλλως τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, η μη λειτουργία εκλογικών κέντρων του κόμματος οφείλεται στην οικονομική κρίση.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν δισεκατομμύρια αλλά τα έχουν στο εξωτερικό και δεν θέλουν να τα φέρουν στην Ελλάδα γιατί μπορεί να γίνει καμιά στραβή και να πέσει η χούντα, οπότε μπορεί να τα χάσουν.

Το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνει η Νέα Δημοκρατία κοινά εκλογικά κέντρα με το ΠΑΣΟΚ -για να τους έρθει πιο οικονομικά-, αλλά ,αν συμβεί αυτό, υπάρχει περίπτωση κάποιοι πολίτες να συνειδητοποιήσουν πως Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο κόμμα, οπότε θα κάνουν τώρα πως τσακώνονται και πως δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, ώστε να τους ψηφίσουν οι δουλοπρεπείς καθυστερημένοι και να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.